HVEM ER IBSEN’S GASTEKNIK

Ibsen’s Gasteknik blev grundlagt af Ib Ibsen i 1997, hvor han overtog importen af HOAF ukrudtsbrændere. Ib Ibsen, som har mere end 20 års erfaring indenfor området flaskegasbrændere/gasservice, har i sin tid i branchen været ansat hos de største gasselskaber i Danmark.

Vi har landsdækkende service  – samt servicering af specielt flaskegasudstyr på Sjælland, og er derfor godkendt af Sikkerhedsstyrelsen som kompetent virksomhed på gasområdet, til at udføre disse arbejder.

Vores produktsortiment starter ved den lille håndbrænder og går op til de store traktormonterede modeller.

Hvis du ikke synes vore standartløsninger passer til dig, så ring og snak med os, så vi sammen kan finde en løsning der passer til netop dit behov.

NESBO overtager den sjællandske producent og får samtidig importen af HOAF-gasbrændere.

Ibsens Gasteknik, Sorø har pr. 1/4-2022 overdraget aktiviteterne til NESBO, der dermed bliver landets største udbyder af gasbrændere til den professionelle sektor indenfor pleje af grønne arealer.

Med overtagelsen følger desuden importen af gasbrændere fra hollandske HOAF.

NESBO har manifesteret sig som en seriøs udbyder af kvalitetsprodukter inden for ukrudtsbekæmpelse og med udvidelsen har NESBO’s nu det bredeste produktprogram i branchen.

Fortsat produktion og service i Sorø

NESBO har lejet sig ind i de eksisterende bygninger i Sorø, hvorfra aktiviteterne stadig vil blive drevet. Mange kunder benytter sig af den store kompetence, som er opbygget igennem mange år og hvert år bliver der klargjort, serviceret og renoveret et væsentligt antal maskiner. Kunderne vil fortsat kunne nyde godt af kompetencerne indenfor service, mens NESBO’s salgsorganisation kommer til at overtage markedsføring og salg af produkterne.

Har du spørgsmål eller vil have en demonstration af en af vores produkter, da kontakt salgschef Jakob Mosgaard på 40 48 81 83

Se mere om NESBO her

BILLEDER AF DET VI LAVER